Wednesday, March 14, 2007



Dragi copii,

Bine ati venit pe blog-ul sectiunii de arte SF07.
Din cauza unor probleme aparute cu administratorii site-ului www.studentfest.ro am decis sa apelam metoda-blog pentru a posta detaliile sectiunii de arte.

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT) organizeaza anual un festival studentesc cu scopul de a da studentilor mana libera sa gandeasca un program pe parcursul unei saptamani, timp in care acestia pot sa acumuleze informatii si sa dezvolte contacte de la si cu cine doresc ei, sa organizeze evenimente in afara spatiilor conventionale si fara unele ingradiri de care se da dovada in cadrul institutilor de invatamant. Se doreste a fi o saptamana in care studentii au dreptul de a se exprima liber, probabil mult mai liber pe domeniile lor de interes decat in institutiile academice unde studiaza.
StudentFest este un festival de care au auzit si in cadrul carora au participat multi artisti de referinta din Romania si nu numai in colaborare cu studenti din tara si din strainatate. Lipsa coerentei si a demersului productiv in organizarea acestui festival se poate datora faptului ca in fiecare an, sunt desemnati studenti uneori destul de aleatoriu sa reprezinte fiecare sectiune in parte, ceea ce are ca urmare unele neconcordante in calitatea sectiunilor, unele fiind mai avantajate, altele nu.
Ne propunem ca anul acesta sa scanam cam ce anume se misca in scena artei romanesti din perspectiva noastra a coordonatorilor sectiunii de arte, studenti la Facultatea de Arte din TM .
Asteptam propunerile voastre in care sa precizati cam cum ati dori sa va manifestati in cadrul festivalului nostru, pe adresa de mail artstfest@yahoo.com pana pe 29 martie dar neaparat sa faceti ce vreti voi adica nu ce vor altii :)
Locatii: Mansarda facultatii de arte - conferinte artisti
Curtea facultati intrun spatiu flexibil experimental amenajat live de participanti si invitatii sectiunii de arte care va functiona in acelasi timp ca spatiu de discutii cat si ca atelier , spatiu de performante live sau orice manifestare artistica.
Aeternativ club- serile dupa ora 11 intalniri intre participanti,party si spatiu expozitional


Push play ;p

2 comments:

flo' said...

ca tare ca aduceti invitatii acestia!
ne vedem pe-acolo!

nuclear_fairy said...

te rog da mai departe ;)